Лятна градина

Лятна градина The Residence

Скритият Оазис, любимо място на клиентите

Прекрасна обстановка за по-мащабни събития, коктейли и вечери, както и бизнес събития през топлите месеци на годината. Просторната градина е истински оазис в центъра на шумния град. Гордеем се с богато озеленяване, уютна атмосфера и кът за азиатско Teppanyaki за вълнуващо изживяване. Градината е сред най-любимите места на нашите клиенти и е дом на множество изключителни събития през лятото.

Лятна градина the residence маса за 4ма
Лятна градина the residence скрито бижу

Скритото бижу в центъра на София

Лятна градина the residence Васко Василев

Лятна градина The Residence

Лятната градина е Малка сцена

за големи събития през топлите месеци

Нашите членове се радват на ексклузивен достъп до нашата открита градина, която служи като перфектен фон за знаковите ни събития. Независимо дали става въпрос за специално тържество, корпоративно събитие, елегантни коктейли или спиращи дъха художествени изложби и концерти с участието на световноизвестни звезди, нашата градина е най-добрата дестинация за тези, които търсят неподправено изживяване. А за тези, които искат да се венчаят в перфектна обстановка, нашата градина е идеалното място да кажете „Да“.

Сред най-любимите ни гост изпълнители е самият Васко Василев, който със своите изпълнения е сътворил не една магическа вечер в нашата градина.

Присъединете се към нас и открийте магията, която ви очаква в градинския ни оазис!

 

 

Барът е зареден с широка гама от първокласни международни марки алкохол, както внимателно подбрани първокласни пури.

Ресторант The Residence е безупречно място за официални, бизнес и лични срещи. Атмосферата е елегантна и дискретна.

Нашият напълно обновен 3-ти етаж има отделен вход (чрез асансьор) и е идеалното място както за бизнес, така и за развлекателни събития.

За повече информация се свържете с нас:

Свържете се с нас