Ресторант

Ресторант The Residence

НЕЗАБРАВИМО КУЛИНАРНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Отдайте се на едно наистина изискано изживяване в нашия ресторант. Менюто включва модерен поглед върху международната и традиционната българска кухня и се приготвя с най-добрите сезонни продукти. Клубът се гордее със  изключителната си винена селекция, една от най-добрите в страната, предлагаща ексклузивни етикети от България и международни винени дестинации.

Ресторант The Residence е ексклузивна привилегия на членовете на клуба и техните гости.

Ресторант The Residence Dom Perignon
Ресторант The Residence Dom Perignon 2

Ресторант The Residence

Елегантен и дискретен

БЕЗУПРЕЧНО МЯСТО ЗА ВКУСНА СРЕЩА

Ресторант The Residence е безупречно място за обяд и вечеря, официални, бизнес и лични срещи. Атмосферата е елегантна и дискретна. Ценителите на изисканата кухня, избраните напитки и персоналното обслужване ще оценят всяко посещение. На разположение са зимна градина и стая за частни събития.

Ресторант The Residence храна

Ресторант The Residence

Кулинарни шедьоври

за Вашето небце

В ресторанта ще се насладите на най-високото качество в кулинарното изкуство. Нашите готвачи създават кулинарни шедьоври от най-пресните местни продукти, като гарантират, че всяко ястие е приготвено с любов. Нашата кухня се гордее с изключителната бройлер система Montague, която добавя неподражаем вкус. Екипът ни от професионалисти ще изготви специално меню при всяко Вaше събитие и експертно ще го съчетае с подходящи вина за пълноценно изживяване.

Ресторант The Residence

Изискани кетъринг услуги

доверете се на нашия експертен екип

Търсите изискани кетъринг услуги, които ще направят Вашето събитие наистина незабравимо? Нашият експертен екип от готвачи и сервитьори са посветени на това да Ви осигурят най-доброто кулинарно изживяване, независимо от повода.

От малки лични вечери до голяма гала, ние ще работим с вас, за да създадем персонализирано меню, което идеално отговаря на вашия вкус и стил. Нашите талантливи готвачи използват само най-пресните и фини съставки, експертно приготвени и представени, за да Ви впечатлят. На разположение сме за кетъринг на събития на всяка локация извън клуба и ще Ви предоставям изключителна храна и обслужване.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите кетъринг услуги.

Ресторант The Residence гурме

Барът е зареден с широка гама от първокласни международни марки алкохол, както внимателно подбрани първокласни пури.

Прекрасна обстановка за по-мащабни събития, коктейли и вечери, както и бизнес събития през топлите месеци на годината.

Нашият напълно обновен 3-ти етаж има отделен вход (чрез асансьор) и е идеалното място както за бизнес, така и за развлекателни събития.

За повече информация свържете се с нас:

Свържете се с нас