Лаундж бар

Лаундж бар The Residence

Спокойна атмосфера

Уютен интериор, първокласен избор

Лаундж бар The Residence се намира на приземния етаж и излъчва усещане за спокойствие и уют. Влезте и се отдайте на най-добрите вкусове и аромати. Потопете се в топла и приветлива атмосфера, заобиколена от богати текстури и разкошни цветове.

Ако сте ценители на изтънченото уиски, премиум вина или искате да изпитате удоволствие от най-висок клас пури, заповядайте в нашия лаундж бар.

Лаундж бар The Residence The Macallan

Олицетворение на изтънчеността.

Лаундж бар The Residence барман

Лаундж бар The Residence

Редки бутилки алкохол

БОГАТА ГАМА ОТ ПУРИ

Отпийте от редки бутилки The Macallan благодарение на ексклузивната програма Spiritual Home of the Macallan, към която принадлежим. Поглезете небцето си и с множество премиум международни марки напитки и вкусни гурме предложения.

Независимо дали предпочитате класически питиета или нещо по-приключенско, ние го имаме! За пура феновете, нашият бар предлага и подбрана селекция от пури.

Лаундж бар The Residence

специални СЪБИТИЯ

УНИКАЛНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ

Подходящо място за културни мероприятия, коктейли , дегустации, лични и професионални срещи и тържества, както и камерни музикални изпълнения. Превръщаме всяко събитие в уникално по рода си изживяване!

Лаундж бар The Residence арфа

Ресторант The Residence е безупречно място за официални, бизнес и лични срещи. Атмосферата е елегантна и дискретна.

Прекрасна обстановка за по-мащабни събития, коктейли и вечери, както и бизнес събития през топлите месеци на годината.

Нашият напълно обновен 3-ти етаж има отделен вход (чрез асансьор) и е идеалното място както за бизнес, така и за развлекателни събития.

За повече информация свържете се с нас:

Свържете се с нас